BIZTONSÁGTECHNIKA
Kérjen ajánlatot

Biztonságtechnika, Cybervédelem

Erős versenyhelyzet jellemzi szinte az összes iparágat világszerte, így Magyarországon is. A megfelelő biztonságtechnikai rendszerrel megvédhetjük adatainkat, belső információinkat a konkurenciától, hogy piaci helyzetünket, előnyünket hosszútávon megőrizhessük.

Igény esetén a szükséges vagyonvédelmi kockázatelemzés alapján Cégünk segítséget nyújt a szükséges technikai eszközök meghatározásában, telepítésében és üzembe helyezésében.

Ön is retteg attól, hogy illetéktelenek hozzáférnek cége legfontosabb adataihoz? Tudja-e mennyit veszíthet, ha cégétől kulcsfontosságú információk kiszivárognak? Ha mindezeket el szeretné kerülni keressen minket. Képzelje el például, hogy konkurense megszerzi legfontosabb szállítójával kötött szerződését és felüllicitálja Önt,ha gépei nem jutnak hozzá a szükséges alapanyaghoz, és rövid időn belül leáll a termelés?

Ez akár több százmillió forintos kárt jelenthet Önnek, illetve a vállalkozása számára! Szeretne megbizonyosodni arról, hogy csak azok férnek cége adataihoz, akikre az információ tartozik? Munkatársai lehetőleg csak a kapott jogosultsági szintjük alapján férjenek az adathoz, információhoz!

Vállaljuk:

• kamerarendszerek telepítését, installálását
• cégek információbiztonsági felmérését
• monitorszolgálat ellátását
• távfelügyelet,  videotávfelügyelet ellátását
• folyamatos diszpécserszolgálatot.

Ha a felmerülő kérdéseire választ szeretne kapni, keresse a Rivális Global Services kollégáit, szakembereit, akik készséggel állnak a rendelkezésére.