A Rivális Global Services Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég,mely egy évtized kihagyása után megújultan, stratégiai partnerekkel együttműködve tér vissza a Szolgáltató ágazatba.

Dolgozóinak, tevékenységét irányító vezetőinek évtizedes szakmai tapasztalata, háttere a biztosíték arra, hogy Ön a megbízását követően nyugodtan hátra dőljön és feladataira, céljaira koncentráljon.

Magyarországon a rendszerváltást követően az állami tulajdonú cégeket felváltották a túlnyomóan magántulajdonban lévő vállalkozások. A jelenleg fennálló közbiztonsági, gazdasági helyzet nagy feladatot ró a cégtulajdonosokra, vezetőkre a magántulajdon védelme és a foglalkoztatás területén. Az elmúlt időszakban a vállalkozások részéről egyre nagyobb igény merül fel kapcsolódó és egyéb jellegű szolgáltatás iránt is, legyen szó a teljesség igénye nélkül vagyonvédelemről, takarításról, kertészeti munkáról, építményüzemeltetésről vagy épp vállalati rendezvények lebonyolításáról.

Cégünket azért hoztuk létre, hogy partnereink, Megrendelőink teljeskörű szolgáltatásban részesülhessenek, a szolgáltatás területének teljes szegmenséről. Az eddigi tapasztalataink alapján a Vállalkozások vezetői szívesebben szerződnek le különböző feladatokra egy céggel, mint az összes felmerülő feladatra külön-külön, mivel így a felelősség és kapcsolattartás szempontjából sem kell figyelmüket megosztani, a tevékenységek irányításai pedig központilag egy kézben vannak.

Célunk, hogy a Partnereink részére végzett szolgáltatásainkat olyan magas szinten – kellő synergiával – végezzük, melyről jó tapasztalatokat szerezhetnek, így a végzett szolgáltatás értékének folyamatos növekedésével Megrendelőink köre, megrendelési állományunk is dinamikusan bővülhet.

Tevékenységünket Ügyfeleink igényeihez alakítva, az alap feladatokon kívül közösen meghatározott feladatlista alapján végezzük.

Ágazataink vezetői több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, munkatársaink jól képzett szakemberek, akik a szakterületeinken már bizonyítottak.

A RGS Kft. célja, hogy szolgáltatásainkat complex megoldásokkal, magas hatással szállítsa a teljes megvalósításához, legyen szó az üzleti szféra bármely területéről.

Olyan intelligens megoldások kidolgozására törekszünk, amely a globális kiszolgálás mellett a tervezés és végrehajtás során teljes mértékben alkalmazkodik az Ügyfél igényeihez. A speciális követelmények azt diktálják számunkra, hogy ne csak a biztonságot tartsuk szem előtt.

Fontos szempont az alkalmazkodás és a pozitív kép fenntartása is, akár egy kiemelten védett objektumról, magas fokú tisztítási technológiáról, akár kulturális rendezvényről, vagy idegenforgalmi, turisztikai tevékenységről van szó. Cégünk rendelkezik a fenti feladatok gondtalan elvégzéséhez szükséges szakmai és humán háttérrel.

Szakértőink mindig tudják mi a következő lépés, ezért is választottuk a “ Nyugalmat biztosítunk! ” jelmondatot Bízunk benne, hogy szakmai koncepcióink alapján a közeljövőben személyesen is bemutathatjuk Önöknek elképzeléseinket.

RIVÁLIS Global Services Korlátolt felelősségű társaság

1064 Budapest, Podmanicztky utca 57.
info@rivalis.hu