Takarítás

Takarítási ágazatunk feladatait OKJ-s vizsgával rendelkező szakemberek irányítják. Szükség esetén országos lefedettséggel rendelkező nagy múltú és kiemelkedő referenciájú partnercég bevonásával végezzük. Célunk, hogy a legkorszerűbb tisztítási technológiák alkalmazásával, és megfelelően kvalifikált, megbízható szakembergárdával garantált minőségű takarítási szolgáltatásokat nyújtsunk. Cégünk rendelkezik a szolgáltatás végrehajtáshoz szükséges állománnyal, kapacitással, hogy bármilyen jellegű takarítási, kertészeti feladatot professzionális szinten ellásson. A feladatok megkezdése előtt bejáráson és Megrendelői megbeszélésen kapott információk, elvárások alapján tevékenységi feladatlistát állítunk össze, melyben konkrétan meghatározásra kerülnek beosztási helyenként a részfeladatok, , az ahhoz szükséges létszám és gépigény. A napi takarításon kívül vállaljuk időszakos nagytakarítások, ablaktisztítás, kárpit – és szőnyegtisztítás, ügyeletes takarítás, kivitelezéseknél átadás előtti pipere nagytakarítás elvégzését, szükség szerint higiéniai töltőanyagok biztosítását és feltöltését, burkolatok bevonatolását, továbbá alpintechnikai feladatok elvégzését. A fentiekben leírtakon kívül vállalunk igény szerint hóeltakarítást, síkosságmentesítést is. A munkavégzés szakmai tapasztalattal rendelkező területi – és/vagy csoportvezető irányításával, a konkrét feladatok végrehajtására képzett dolgozókkal történik. Takarítóinkat igyekszünk szakmai tapasztalatuknak / előéletüknek megfelelően alkalmazni, felvételüket a tevékenységük alapján döntjük el. Amennyiben az interjú és próbamunka során alkalmasnak ítéljük meg a leendő munkatársat, úgy a szükséges oktatásokat követően munkaviszonyt, munkát biztosítunk számukra.

Ajánljuk figyelmükbe higiéniás szolgáltatásainkat!

Áraink:

Hideg ködöléses eljárás

Tartós felületi higiénia

A szükséges koncentrátumú fertőtlenítő folyadékkal töltött ködképző gép által létrehozott pára alkalmas épületek és helyiségek, de kiemelkedően alkalmas szállodai és irodai helyiségek, légtechnikai rendszerek, szállításnál igénybe vett járművek és akár az állattenyésztés során használt építmények tisztítására, csíramentesítésére.

Hideg-ködölés + Ózon

Az antimikrobiális* folyadékot alkalmazza, amely nem kioldódó szilícium-alapú antimikrobiális** anyag. Baktérium-sztatikus, fungisztatikus és algisztatikus tulajdonságokat kölcsönöz a felületek bevonatainak és gyantáinak. A folyadék által nyújtott hosszú élettartamú antimikrobiális* védelmet a jet-köd által létrehozott vékony filmréteg biztosítja. Ez a speciális keverék felületi hidrofób képességet indukál, ha az aktív oxigént tisztító gázt kombinálva alkalmazzák az egészségre veszélyes kórokozók széles köre ellen. A kezelések nem veszélyesek az egészségre, utótisztítást nem igényelnek, a szabad szemmel láthatatlan film egyenletes felvitele teljesen automatizált.

Multi szektor higiéniai védelem :

Közhasznú személy szállítás (autóbusz, vonat, repülő)
Nagyobb befogadóterű helyiségek,
Kereskedelmi létesítmények,
Mezőgazdaság,
Állattenyésztés,
Élelmiszeripar…stb

Az általunk használt anyag ártalmatlan, és kimutatták, hogy több nemzetközi -SGS, TÜV-teszttel inaktivája a baktériumok és spórák 99,9% -át.
A kezeléseknek enyhe és kellemes gyógynövény-illata van, amely 1-2 napig érezhető. A teljesen automatizált kezelési programokat a m2 beírásával könnyű kiválasztani és beállítani. Az éjszakai órák a legjobbak ezeknek a kezeléseknek a végrehajtására.

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen – baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

**A létesitett bevonat megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozo hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelenek.

A SZOLGÁLTATÁS ELŐNYEI

• 99,9 % virucid, antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatás
• Gyors és hatékony fertőtlenítést biztosít
• Nem csak a tárgyak és a helyiség felületét, hanem a levegőt is fertőtleníti
• A fertőtlenítő szer eljut a kézzel elérhetetlen területekre is
• Széles spektrumú, hosszan tartó védelem (a felültkezelés után segít a felületek higiéniáját megőrizni)
• A hyponál 100-szor nagyobb fertőtlenítőerővel rendelkezik
• a használt vegyszer teljesen környezetbarát, rövid idő alatt 100%- ig lebomlik,
• Nem allergén, a felületkezelés során nem keletkeznek veszélyes, emberi egészségre káros bomlástermékek
• Ipari és háztartási fertőtlenítésre is alkalmas

Az eljárást védőfelszerelésben végezzük. A munkaterüeltről az élőlényeket, növényeket ki kell vinni, mivel azokat az eljárás során elpusztulnak, az élelmiszereket szintén, mivel emberi fogyasztásra alkalmatlanná válnak.

ÓZON – OZONE

Az ózonhoz O3 vagy „aktivált oxigén” elnevezések gyakoriak; 3 oxigén atomot tartalmaz, ellentétben az általunk belélegzett oxigén gázzal, amelyben 2 oxigén atom van. Az ózonnak van a világon a második legerősebb sterilizáló hatásfoka, ezért széles körben használják a baktériumok, vírusok, illatok és nem kívánatos szagok végleges kivonásához. Érdekességképpen említjük meg, hogy az ózon természetben is előfordul és leggyakrabban villámlások alkalmával jön létre. Ennek eredményeként érezhetjük vihart követően a kellemes „esőillatot”, amely a természet ajándéka. Valószínű azonban, hogy az ózonnal kapcsolatos témákból leginkább a Földet körülvevő ózonréteghez kapcsolódóan hallunk. A Nap ultra-ibolya sugarai által létrehozott ózonréteg fontos számunkra, hiszen ez véd a káros ultra-ibolya sugarak ellen.

Az ózon gáz előállítása „ózongenerátorokkal” történik, amelyek biztosítják az oxigén elektromos stimulálását ahhoz, hogy az oxigént instabil ózonná alakítsák. Ez általában a „Korona Kisülés” technológiát alkalmazó ózongenerátorokkal történik. A korona kisülés az ózongenerátorokban használt nagyfeszültségű elektromos mezőre vonatkozik. Levegőtn vagy koncentrált oxigént vezetünk át ezen az elektromos mezőn, és az oxigén egy százaléka átalakul ózonra, amelyet azután felhasználunk.

Hogyan működik az ózon?

Az ózonhatás rendkívül erős, de rövid életű. Amikor a szennyeződések, baktériumok, vírusok ózonnal érintkeznek, teljesen elpusztulnak az oxidációs folyamat eredményeként. Az oxigén molekulához kötődött extra oxigén atom hozzákötődik a szagokat okozó szennyeződéshez, elpusztítva, felbontva azt, és ezt követően semmi sem marad, nincs szag, illat, baktérium… extra atom – csak az oxigén. Az ózon visszaváltozik oxigénné a használatot követően.
Vegyszermentesen, adalékok nélkül írt szagokat, nem hagy nyomot, nem igényel emberi felügyeletet. Zápor utáni illatot hagy maga után.

Levegő Kezelés

Az aktív oxigén (O2 -ózon gáz) ipari szagkivonásra történő alkalmazása okos és hatékony megoldás. Az ózongáz nagyon erős oxidációs képességgel rendelkezik a nemkívánatos szagok molekuláris szerkezeteinek felbontására. A szerves kompozitok többnyire rossz szagokat okozhatnak, amelyeket az ózon gáz hatékonyan képes elpusztítani. További hasznos előny, hogy számos VOC vegyület és H2S (hidrogén-szulfid) elbontásához is jól alkalmazható.
Az ózon gáz alkalmazása szagtisztításhoz az ipari gázkibocsátásban vegyszermentes és környezetbarát módszer. Az ózon gáz kiváló eredményt nyújt ott is, ahol a bio-szűrők vagy a egyéb száraz-nedves elbontó elemek teljesítménye elégtelen. Az ózon gáz semlegesítők használata kizárja a vegyi anyagok használatát. További előny az újrafelhasználható víz, amelyekben megszünteti a legionella baktérium előfordulását is.

“Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.”

“Az ózon nem biocid hatóanyag, nem szerepel sem az Európai Unió által jóváhagyott biocid hatóanyagok jegyzékében, sem a felülvizsgálati programba felvett hatóanyagok között.

Ezért az ózon fertőtlenítő anyagként való felhasználása nem engedély köteles az EU-ban, így Magyarországon sem.”

Az ózonos fertőtlenítés garantáltan hatékony:

Ha a nemzetközi irodalmat áttekintjük, számos tudományos cikk foglalkozik az ózon fertőtlenítő hatásával, és a gyógyászatban történő egyre szélesebb alkalmazásával. Az ózon fertőtlenítő ereje nem vonható kétségbe, de ha szükséges biológiai méréssel alá tudjuk támasztani az ózonos fertőtlenítő eljárás hatékonyságát.

Az ózon behatási ideje a legismertebb kórokozókra vizsgálva:

Forrás: European Ozone Trade Association – EUOTA


Ózon légtisztítás, felületfertőtlenítés:

Az ózon biztonságos fertőtlenítő, szagtalanító és légtisztító eljárás, melynek során az ózongenerátor az oxigénből ózon molekulát képez, amely az eljárás végén visszaalakul oxigénné. Ennek során nincs szükség semmilyen vegyszerre, tehát teljesen környezetbarát.

Felhasználási területek:

• Épületek klíma és szellőző rendszerei
• Lakó, ipari épületek fertőtlenítése
• Hűtőházak, élelmiszerraktárak fertőtlenítése
• Éttermek, hotelszobák szagmentesítése és fertőtlenítése
• Kórházak, rendelők, műtők, laborok fertőtlenítése
• Állattelepek, kalitkák, ólak fertőtlenítése. (kezelendő területen nem lehet növény és élőlény, mert ezek elhullását, illetve kipusztulását eredményezheti)
• Kárpitok kezelése,tűz, füst és egyéb kellemetlen szagok kivonására, eltávolításra, szagmentesítésre
• Vizes, dohos, penészes szagok megszűntetésére; penészes, esetleg gombás felületek tisztítására, teljes higiéniás állapot
• Szállodában és vendéglátó helyeken való tisztításra, jellemzően textil anyagokban rejtőző szagok kivonására
• Különböző felületek teljeskörű antibakterizálására, felületvédelmére
• Antimikrobiális tisztításra: ugyanis az ózon képes elpusztítani a mikróbákat, baktériumokat, gombákat (penészgombákat) illetve a vírusokat is!
• Pókok, bogarak, csótányok, hangyák ellen
• Járműiparban autók levegőjének szagtalanítására, kárpitokból áradó szagok megszüntetésére, szagsemlegesítésre

Hatékonyan használhatók az ózongépek mindenhol, ahol a bakteriális és más szerves szennyeződések és a hozzájuk kapcsolódó szagok megszüntetése alapvető higiéniai követelmény és ahol erre a célra jelenleg káros vegyi anyagokat használnak.

Különösen ajánlott azokon a munkaterületeken, ahol sok ember csoportosul mint például:

egészségügyi intézmények,
szállodák, éttermek,
szépségszalonok,
torna-, edzőtermek,
iskolák, bankok, stb,

de mint egyedülállóan hatékony vegyszer nélküli eljárás biztonsággal alkalmazható az élelmiszeripar számos területén is. (feldolgozás, szállítás, tárolás, értékesítés).

Manapság nélkülözhetetlen a takarító cégek számára, pontosan a fentebb felsorolt okok miatt. Ennek az innovatív zöld technológiának segítségével ki lehet váltani a vegyi fertőtlenítést, megőrizve a természetes, tiszta környezetet.

Miért az ózon?

Az ózonos kezelés egy teljesen vegyszermentes, 100%-ig BIO eljárás. A kezelés nem igényli a helyiség kipakolását, az ózon nem tesz kárt a berendezésekben. A kezelés viszonylag rövid ideig tart és annak befejezése után a terület azonnal használatba vehető. Hatékonyságát számos tudományos kutatás támasztja alá.

A környezettudatos felelős gondolkodás jegyében az ózon fertőtlenítés technológiáját egyre szélesebb körben használják leváltva ezzel a környezetkárosító hagyományos fertőtlenítő eljárásokat!