Takarítási ágazatunk feladatait OKJ-s vizsgával rendelkező szakemberek irányítják.

Szükség esetén országos lefedettséggel rendelkező nagy múltú és kiemelkedő referenciájú partnercég bevonásával végezzük. Célunk, hogy a legkorszerűbb tisztítási technológiák alkalmazásával, és megfelelően kvalifikált, megbízható szakembergárdával garantált minőségű takarítási szolgáltatásokat nyújtsunk.

Cégünk rendelkezik a szolgáltatás végrehajtáshoz szükséges állománnyal, kapacitással, hogy bármilyen jellegű takarítási, kertészeti feladatot professzionális szinten ellásson.

A feladatok megkezdése előtt bejáráson és Megrendelői megbeszélésen kapott információk, elvárások alapján tevékenységi feladatlistát állítunk össze, melyben konkrétan meghatározásra kerülnek beosztási helyenként a részfeladatok, az ahhoz szükséges létszám és gépigény.

A napi takarításon kívül vállaljuk időszakos nagytakarítások, ablaktisztítás, kárpit – és szőnyegtisztítás, ügyeletes takarítás, kivitelezéseknél átadás előtti pipere nagytakarítás elvégzését, szükség szerint higiéniai töltőanyagok biztosítását és feltöltését, burkolatok bevonatolását, továbbá alpintechnikai feladatok elvégzését.

A fentiekben leírtakon kívül vállalunk igény szerint hóeltakarítást, síkosságmentesítést is.

A munkavégzés szakmai tapasztalattal rendelkező területi – és/vagy csoportvezető irányításával, a konkrét feladatok végrehajtására képzett dolgozókkal történik.

Takarítóinkat igyekszünk szakmai tapasztalatuknak / előéletüknek megfelelően alkalmazni, felvételüket a tevékenységük alapján döntjük el. Amennyiben az interjú és próbamunka során alkalmasnak ítéljük meg a leendő munkatársat, úgy a szükséges oktatásokat követően munkaviszonyt, munkát biztosítunk számukra.