Hideg ködöléses eljárás

Hideg ködöléses eljárás

Tartós felületi higiénia

A szükséges koncentrátumú fertőtlenítő folyadékkal töltött ködképző gép által létrehozott pára alkalmas épületek és helyiségek, de kiemelkedően alkalmas szállodai és irodai helyiségek, légtechnikai rendszerek, szállításnál igénybe vett járművek és akár az állattenyésztés során használt építmények tisztítására, csíramentesítésére.

Kérjen személyre szabott árajánlatot e-mailben vagy telefonon!

Hideg-ködölés + Ózon

Az antimikrobiális* folyadékot alkalmazza, amely nem kioldódó szilícium-alapú antimikrobiális** anyag. Baktérium-sztatikus, fungisztatikus és algisztatikus tulajdonságokat kölcsönöz a felületek bevonatainak és gyantáinak. A folyadék által nyújtott hosszú élettartamú antimikrobiális* védelmet a jet-köd által létrehozott vékony filmréteg biztosítja. Ez a speciális keverék felületi hidrofób képességet indukál, ha az aktív oxigént tisztító gázt kombinálva alkalmazzák az egészségre veszélyes kórokozók széles köre ellen. A kezelések nem veszélyesek az egészségre, utótisztítást nem igényelnek, a szabad szemmel láthatatlan film egyenletes felvitele teljesen automatizált.

Multi szektor higiéniai védelem :

Közhasznú személy szállítás (autóbusz, vonat, repülő)
Nagyobb befogadóterű helyiségek,
Kereskedelmi létesítmények,
Mezőgazdaság,
Állattenyésztés,
Élelmiszeripar…stb

Az általunk használt anyag ártalmatlan, és kimutatták, hogy több nemzetközi -SGS, TÜV-teszttel inaktivája a baktériumok és spórák 99,9% -át.
A kezeléseknek enyhe és kellemes gyógynövény-illata van, amely 1-2 napig érezhető. A teljesen automatizált kezelési programokat a m2 beírásával könnyű kiválasztani és beállítani. Az éjszakai órák a legjobbak ezeknek a kezeléseknek a végrehajtására.

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen – baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

**A létesitett bevonat megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozo hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelenek.

A SZOLGÁLTATÁS ELŐNYEI

• 99,9 % virucid, antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatás
• Gyors és hatékony fertőtlenítést biztosít
• Nem csak a tárgyak és a helyiség felületét, hanem a levegőt is fertőtleníti
• A fertőtlenítő szer eljut a kézzel elérhetetlen területekre is
• Széles spektrumú, hosszan tartó védelem (a felültkezelés után segít a felületek higiéniáját megőrizni)
• A hyponál 100-szor nagyobb fertőtlenítőerővel rendelkezik
• a használt vegyszer teljesen környezetbarát, rövid idő alatt 100%- ig lebomlik,
• Nem allergén, a felületkezelés során nem keletkeznek veszélyes, emberi egészségre káros bomlástermékek
• Ipari és háztartási fertőtlenítésre is alkalmas

Az eljárást védőfelszerelésben végezzük. A munkaterüeltről az élőlényeket, növényeket ki kell vinni, mivel azok az eljárás során elpusztulnak, az élelmiszereket szintén, mivel emberi fogyasztásra alkalmatlanná válnak.